Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Lecții de business din 23 de industrii

Data
Access
499 lei

Vineri, 27 octombrie 2023, începând cu ora 12:00 InBusiness te invită la Jeni Palace Suceava la evenimentul „Lecții de business din 23 de industrii”, un eveniment dedicat antreprenorilor, managerilor, profesorilor și tuturor persoanelor vizionare care cred că investiția în viitor înseamnă educație.

10 ore de workshop-uri, prezentări, metode experimentate și idei inovative, în care invitații fac schimb de bune practici, oferă instrumente verificate în domeniul afacerilor și creează oportunități de colaborare.

Experți în domeniul antreprenoriatului prezintă ultimele tendințe în domeniul afacerilor, idei inovative care oferă perspective de dezvoltare personală și financiară.

Cu o experiență profesională de peste 23 de ani în poziții de top management ale unor companii din industria alimentară și Fast Moving Consumer Goods (FMCG), Monica FLOREA, partener TBF și lider al proiectului TBF Next Generation, este preocupată de creșterea, dezvoltarea și educarea tinerilor pentru deprinderea abilităților de business. Monica va fi prezentă la InBusiness pentru a inspira și alți oameni care cred că tinerii au nevoie de mentori și modele de viață.

În 19 ani a dezvoltat peste 300 de companii din 23 de industrii și a creat sistemul TBF Management. Este singura structură dezvoltată de un român, Răzvan CĂZĂNESCU, care permite conducerea companiilor cu peste 10.000 de angajați, prin responsabilități măsurabile, obiective clare, proceduri argumentate, evaluări de performanță și recompensarea angajaților bazată pe rezultat. Răzvan va fi prezent la InBusiness pentru a împărtăși cu oamenii misiunea lui de a crește cel puțin 10 companii, care să devină numărul 1, la nivel internațional, în domeniul lor de activitate.

Iancu GUDA, specialist în analiza financiară a companiilor, managementul riscului de credit comercial, finanțe și investiții, analiză macroeconomică, consiliere strategică pentru board management, analiză concurențială și consultanță strategică, vine la InBusiness pentru un schimb solid de bune practici în domeniul afacerilor.

Evenimentul vă oferă o experiență plăcută de fine dining, networking cu experții și o atmosferă relaxantă creată de invitatul special, Pavel Stratan, care va susține un concert extraordinar.

Persoană de contact Alexandra Munteanu – director vânzări eveniment 0757977077

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.