Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Loredana Groza și Banda Agurida

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015, începând cu ora 17:00, Shopping City Suceava te invită la un concert susținut de Loredana Groza și Banda Agurida.

În cadrul evenimentului, clienţii vor avea ocazia să urmărească un show de modă cu noile tendinţe toamnă-iarnă prezentate de magazinele din Shopping City Suceava și să achiziționeze produsele preferate la prețuri speciale de Black Friday. De altfel, evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 200 lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate vor asigura primilor 500 de clienţi vouchere în valoare totală de 5.000 euro.

Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu bonurile de cumpărături la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo și să extragă un voucher de cumpărături din ”cutia cu bani”. În funcție de norocul participantului, acesta poate câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei la unul dintre magazinele din incinta Shopping City Suceava, cu care își va putea achiziționa produsele preferate, chiar în ziua evenimentului.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.