Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Lumină din Lumină

Data
Loc
Biserica Sfântul Dumitru Suceava

Duminică, 2 Decembrie 2012, începând cu ora 16:00, la Biserica Sfântul Dumitru Suceava va avea loc evenimentul caritabil Lumină din Lumină.

În cadrul evenimentului va concerta Grupul Psaltic Macarie Ieromonahul. Scopul evenimentului este de a strânge fonduri care vor fi donate fetiței Leontina Nicoleta Calin pentru operația de retinopatie de prematuritate.

Nicoleta este în clasa a doua la școala de nevăzători din Buzău. S-a născut prematur și, la șase luni, a fost diagnosticată cu dezlipire de retină (retinopatie de prematuritate de gradul V). Părinții au strâns cu greu 6.000 de euro, au operat-o în Belgia, însă fără rezultate. Se pare că Nicoleta ar putea să-și vadă părinții, prietenii, să vadă icoanele la care, din când în când, se roagă. Șansa ei o reprezintă clinica William Beaumont din Detroit.Însă pentru a putea ași opera fetița, familia Călin are nevoie de suma de 30.000 de dolari care reprezintă doar costurile operației înafară de costurile chiriei și transportului. Leontina nu ştie ce înseamnă lumina. Nici din ce culori e plăsmuită lumea înconjurătoare. Şi ce este mai trist, nici chipurile părinţilor nu le cunoaşte. Aşa s-a născut – prematur, la 7 luni, cu grave deficienţe de vedere. Zdrobiţi de durere din cauza situaţiei care părea fără ieşire, cei doi soţi, mobilizaţi de dragostea pentru fiica lor, nu au încetat să lupte pentru a gasi o soluţie pentru sănătatea ei.

Eveniment organizat de Asociația Salvează o inimă și ASCOR Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.