Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Luna Amară

Data
Access
10 lei
Loc
Discotheque Vox Suceava

Vineri, 5 Decembrie 2008, începând cu ora 21:00, formaţia Luna Amară se întoarce în Discotheque Vox Suceava pentru a susţine un nou concert.

Cel mai mult mă bucură trupele care se ţin de cuvânt. Ei bine, în seara de 30 Mai păşind spre 1 Iunie, Luna Amară a spus că va reveni în Suceava, şi iată că pe 5 Decembrie trupa a susţinut un alt concert grozav în Discotheque Vox, coincidenţă sau nu, din nou în jurul perioadei de „agitaţie electorală”.

Pe când beculeţele reînviau centrul oraşului, schimbându-i imaginea posomorâtă de peste zi, în jurul orei 21 şi ceva minute am primit permisiunea de a intra în Discotheque Vox. Nu după mult timp, dar destul, atât cât fanii să se „încălzească” pentru ce va urma, în jurul orei 22 Luna Amară şi-a deschis concertul cu un intro electrizant şi timp de două ore atât publicul cât şi membrii trupei s-au dezlănţuit de toate grijile, lăsând muzica să le domine mintea şi corpul. Ritmul chitarei instala în fiinţa fiecăruia o hipnotizare plăcută, îţi dăruia un ritm pe care să te mişti involuntar, să simţi ceea ce vor corzile, să le simţi tremuratul subtil. Pentru că atmosfera creată nu putea fi stinsă cu o singură piesă, numeroase bis-uri au continuat cântarea. Nu a fost trupa şi publicul, două categorii de multe ori desparţite, căci toată lumea a cântat aceleaşi piese, toţi am devenit parte din Luna Amară.

De menţionat că în ziua de vineri, am ascultat şi Ego Nr. 4, piesă cântată destul de rar. Aşadar, o a doua seară alături de Luna Amară, o seară care ne-a mai făcut să uităm de stresul zilnic şi de ce nu, de criza mondială, că tot sunt „pe val” discuţiile şi certurile. Nu putem decât să aşteptăm o a treia întâlnire (promisă în primăvară) cu muzică semnată Luna Amară. În încheiere totuşi o întrebare cât se poate de simplă, retorică desigur, de ce să vii la un concert să auzi o muzică pe care nu o simţi?

Anca VASILENIUC

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.