Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Magda PUSKAŞ și Vali MOLDOVAN

Data
Access
15 lei
Loc
Pub Boem La Fierărie Suceava

Vineri, 20 Martie 2009, începând cu ora 21:00, Pub La Fierărie Suceava te invită să echilibrezi ziua cu noaptea şi să-ţi aduci primăvara în suflet cu peste trei ore de concert folk veritabil cu Magda PUSKAŞ şi Vali MOLDOVAN.

20 Martie 2009 » Magda PUSKAŞ şi Vali MOLDOVAN

Intrarea: 15 lei şi 10 lei pentru elevi şi studenţi.

Magda Puşkaş şi Vali Moldovan au încântat publicul până după miezul nopţii. Învitaţii unei noi seri de folk La Fierărie (20 martie 2008), cei doi au cântat, cu pauze, preţ de câteva ore. Au abordat de la folk la folclor şi cântece patriotice, transformând seara într-o odă de laudă a adevăratei muzici româneşti.

Născută la Reghin, Magda Puşkaş este una dintre cele mai importante voci feminine ale folkului românesc şi se numără printre persoanele vinovate de renaşterea folkului după anul 2000. Vali Moldovan, „pui de moroşan”, este un veteran al muzicii folk, o voce şi în acelaşi timp „o chitară” de excepţie. Împreună ei aduc magia muzicii româneşti şi poartă publicul pe aripile folkului.

„Cană cu vin”, „Galbenă gutuie”, „Ciuleandra”, „Treceţi batalioane române Carpaţii”, „Tu, Ardeal”, „Totuşi iubirea”, toate acestea, alături de multe altele s-au regăsit în programul celor doi mari artişti. Însoţiţi de prieteni din toată ţara ei au cântat cu drag pentru publicul sucevean, câştigând şi aici o mulţime de noi fani. S-a cântat şi s-a dansat căci nimic nu te binedispune mai tare decât muzica.

PS: La mulţi ani Marius! Îţi mulţumim pentru că eşti unul din vinovaţii care au readus muzica bună în Suceava. Spor la treabă în continuare şi să ştii că ne aşteptăm la evenimente din ce în ce mai bune.

Bogdan BEŞLIU

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.