Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Magic Fest #4

Data
Access
gratuit
Loc
Dom Polski Suceava

În perioada 7-13 Aprilie 2012, Dom Polski Suceava va gazda celei de a patra ediție a festivalului de teatru în limba engleză Magic Fest.

Magic Fest este un festival de teatru în limba engleză unde trupe din toată ţara vin să-şi prezinte aptitudinile dramatice. Trupele sunt selectate în urma câtorva etape de preselecţie aprige cărora le fac faţă doar cei mai buni.

Tema este Să dăm timpul înapoi!, iar piesele vor trebui să reflecte cât mai bine acest motto. Sunt invitate să se înscrie pentru preselecţie trupe din toată ţara, unele dintre ele deja cunoscute, cum ar fi Brainstorming (Bucureşti), ACT, In the Spot (Bacău), Heavenly Hell (Timişoara), Atelierul de Teatru (Botoşani), 9th Sense (Braşov) – câştigătorii trofeului The Knockers ai ediţiei anterioare şi, bineînţeles, trupa The Knockers de la Colegiul Naţional Petru Rareş Suceava. De asemenea, aşteptăm înscrieri ale trupelor de gimnaziu din judeţ, deoarece MagicFest este singurul festival de teatru în limba engleză care include şi o secţiune junior.

În cadrul acelei săptămâni, participanţii nu se vor bucura doar de spectacole reuşite, ci şi de ateliere de teatru susţinute de studenţii celor mai bune faculţăţi de artă teatrală şi cinematografie din România. Mai mult decât atât, organizatorii au pregătit activităţi şi întâlniri „informale”, unde toţi amatorii de teatru se pot cunoaşte mai bine şi se pot relaxa. Juriul va fi format din tinere speranţe ale teatrului românesc, precum Monica Ciută, Alexandru Pavel şi Raluca Ghervan. Intrarea la spectacolele ce vor avea loc în sala „Dom Polski” este gratuită si reprezintă o şansă minunată de a vedea cum se naşte magia şi cum timpul îşi pierde cursul cu ajutorul unor adolescenţi plini de entuziasm şi talent.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.