Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Maitreyi

Data
Access
80 lei
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Marți, 6 Noiembrie 2012, începand cu ora 19:00, Casa de Cultură Suceava te invită la spectacolul de teatru Maitreyi de Mircea ELIADE.

Cu intervenţii din Dragostea nu moare de Maitreyi Devi.

Distribuția: Maia MORGENSTERN (Maitreyi la 60 de ani), Aylin CADÎR (Maitreyi la 16 de ani), Vlad ZAMFIRESCU (Mircea Eliade), Doru ANA (Narendra Sen), Anca SIGARTĂU (Srimati Devi), Jasmine ILIESCU (Chabu), Marius CHIVU (Mantu), Carla MARIA TEAHA (Lilu), Radu MICU (Harold) și Teodora CALAGIU (servitoarea).

Consultant: Daniela Tane. Asistent scenografie: Marius Fieroiu. Ilustraţia muzicală: Chris Simion şi Carmen Pesantez. Scenografia: Adina Mastalier. Coregrafia: Carmen Pesantez. Dramatizarea şi regia: Chris SIMION.

Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 60 de lei biletul.

Promo

Comentarii (4)

 1. Ioana

  Pretul de 80 ron e enorm, avand in vedere frigul si conditiile din sala. Se va amana si acesta ca si celelalte doua din primavara? Sincer, e mult prea mult ca pret. Mai pun 20 lei si merg la opera la Iasi intr-o sala extraordinara! RUSINE celor care se ocupa de proasta organizare si a multor altora…!

  Răspunde

  • Victor

   Cunascatorii dau si 100 de lei doar pentru a o vedea pe Maia.

   Răspunde

  • ArTiStul

   Ioana, dacă te-ai informa… ți-ai da seama că treaba cu „conditiile din sala” nu au nici o legătură cu cei de pe scenă. Și… nu doar. Dar tu mai pune 20 de lei.

   Răspunde

 2. Ioana

  Draga ArTiStul, una la mana nu ma cunosti si nu te cunosc, nu o lua la modul personal. Doi la mana, am dat 100 ron la un spectacol de opera la Teatrul Vasile Alecsandri in Iasi in conditii foarte bune. Trei la mana, de ce nu te concentrezi asupra celor care pot investi in Casa de Cultura in loc sa puna flori in noiembrie pe mijlocul soselelor din Suceava? Patru la mana, am platit acest bilet de 2 ori, tot de 2 ori s-a amanat si, in plus, de ce asta primavara era 70 ron si acum 80? Cred ca avem dreptul si noi, ceilalti, care poate facem mici sacrificii sa vedem un spectacol, sa avem si noi o parere legata de raportul cost/calitate. Spectacolul este intr-adevar exceptional, iar pe doamna Maia am avut placerea sa o vad in cateva spectacole cu o distributie exceptionala (in alte locatii decat Suceava, caci acolo se jucau piesele respective). Dar nu am stat pe scaune rupte, nu am luat purici cum au luat copiii de la Balul Bobocilor de la Liceul de Arta si nu am inghetat de frig cum a fost la concertul de Craciun. Iarta-ma ca imi dau si eu cu parerea fara sa cer sa fiu judecata. Fiecare vorbim din puncte de vedere diferite si daca ai merge printre oameni pe strada si ai cere o parere legata de pretul unui bilet la aceasta Casa de Cultura, nu stiu ce procent din cei intrebati sunt de acord cu tine. Tin sa mentionez: pentru un spectacol cu Maia Morgenstern as da si 100 ron, 150 ron, dar pentru sanatatea mea, prefer o locatie decenta.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.