Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Maratonul Foto

Data
Loc
Shopping City Suceava

Ai un aparat foto? Vrei să îți demonstrezi talentul fotografic? Atunci vino la Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava şi participă la a IV-a ediţie a Maratonului Foto.

Ce este? Maratonul foto este o cursă fotografică, un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesioniști, care se desfășoară într-o manieră originală: timp de opt ore, fiecare maratonist va preda șase fotografii cu șase teme diferite, stabilite de către organizatori.

Cum se desfăşoară? Punctul de plecare (în care se primesc și temele maratonului) este Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, iar după primirea temelor aveți la dispoziție opt ore pentru a realiza fotografiile și pentru a vă întoarce să predați cele șase fotografii.

Locația pozelor poate fi în orice zonă a orașului cu condiția să fie pe temele primite.

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012, începând cu ora 10:00, se vor extrage pe loc cele șase teme. Duminică, 23 Septembrie 2012, începând cu ora 14:00, are loc premierea câștigătorilor.

Premii în valoare de 2.100 lei oferite de Shopping City Suceava.

Nu contează ce vârstă ai, sexul sau aparatul, vino și participă, exclus telefoanele mobile.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: fotomaraton@depestrada.ro. Trebuie să conțină numele complet şi vârsta, iar în urma e-mail-ului veți primi un număr de înregistrare pe baza căruia în ziua de 22 Septembrie 2012 veți primi un ecuson de participare.

Data limită pentru înscrieri este 15 septembrie 2012.

Regulament pe site-ul depestrada.ro.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.