Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Maratonul Preţurilor Mici

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, începând cu ora 17:00, Shopping City Suceava te invită la Maratonul Preţurilor Mici.

Invitați: Dezbrăcatu’ și Voltaj.

Clienții vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să asiste la un show de divertisment, alături de invitaţii speciali ai evenimentului.

Atmosfera va fi întreţinută de celebrul personaj Cătălin Dezbrăcatu’ care va fi ajutorul clientilor la shopping şi va oferi premii în valoare de peste 3.500 euro pe parcursul întregii seri. Evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 120 de lei asigură primilor 300 de clienţi vouchere în valoare de 50 lei pe loc.

Dezbrăcatu`va oferi electrocasnice din oră în oră precum şi shopping carduri cu super reduceri şi promoţii speciale la colecţiile noi din magazinele din Shopping City Suceava ce se aplică la valoarea totală a cumpărăturilor: -30% la Otter la colecţia de toamnă – iarnă, -25% la toate produsele din New Yorker, -30 la produsele Dr. Organic din Plafar şi Centrofarm, – 30% la produsele selecţionate din B&B Collections dar şi un discount de -30% la produsele Marionnaud şi Watsons.

Pentru a răsplăti fidelitatea clienţilor magazinul New Yorker va oferi un voucher în valoare de 30 lei la cumpărături de minim 100 de lei şi dacă cumpărăturile ajung la minim 150 lei clienţii primesc un voucher de 50 de lei ce va putea fi folosit in New Yorker.

Hypermarket-ul Carrefour a pregătit o campanie de lozuri – Sigur ai câştigat– ce vor fi distribuite vizitatorilor şi vor acorda reduceri de 5 lei, 10 lei şi 20 lei la cumpărături de minim 50 lei, 100 lei şi respectiv 200 lei.

În intervalul 17:00 – 22:00 participanţii aflaţi la eveniment pot avea reduceri de până la -70% la cumpărături și multe alte oferte promoţionale.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.