Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Marius MATACHE

Data
Access
10 lei
Loc
Pub Boem La Fierărie Suceava

Vineri, 27 Februarie 2009, începând cu ora 21:00, Pub La Fierărie Suceava te invită la o cântare folk cu Marius MATACHE (Make).

27 Februarie 2009 » Marius MATACHE

Intrarea: 10 lei şi 5 lei pentru elevi şi studenţi.

E de prisos să amintim că „La Fierărie” a organizat şi găzduit un nou eveniment muzical. Aceste seri cu muzică bună fac deja parte din indentitatea pub-ului şi promovează puternic valorile muzicale din românia (şi nu numai), în galeria oamenilor de seamă ce vizitează localul fiind trecute deja nume importante.

Vineri, 28 februarie, pe mini-scena din „Fierărie” a urcat Marius Matache (Make) un nume mai puţin cunoscut publicului sucevean, dar un veteran al folk-ului, o voce când profundă, când ironică cu o chitară ce se adaptează perfect oricărei melodii. Ne-a cântat câteva compoziţii proprii, dar nu s-a ferit să abordeze şi piese scrise de prieteni (Ovidiu Mihăilescu, Mircea Dinescu) sau chiar piese consacrate din repertoriul internaţional. „Knockin’ On Heaven’s Door”, „Wish you were here”.

Pe parcursul programului am avut parte atât de cântece mai lente, oarecum sentimentale dar şi de piese alerte, adeseori ironice, cu tentă umoristică. Un colaj genial pe final si un pe curând promis celor din public. Frumos, foarte frumos Marius Matache „La Fierărie”.

Nu rămâne de spus decât pe curând, pentru că sunt sigur că ne aşteaptă multe surprize.

Bogdan Beşliu

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.