Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Mega Drive Test

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 13-15 Iunie 2014, Shopping City Suceava te invită la Mega Drive Test.

Expoziţie dedicat segmentului auto ce îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, motociclete, autoutilitare, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi şcoli de şoferi, servicii financiare şi asigurări.

Timp de trei zile, parcarea Shopping City Suceava devine locul în care pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de piese auto şi piese de schimb. În plus, dacă vă doriţi ca maşina dumneavoastră să fie unică, la Mega Drive Test aveţi şansa de a afla care sunt ultimele tendinţe în materie de accesorii auto.

Sâmbătă, 14 Iunie 2014, între orele 12:00 și 18:00, iubitorii de adrenalină sunt aşteptaţi în parcarea Shopping City Suceava să se bucure de sesiuni de Drift Demonstrativ cu Răzvan LKN Frăţianu, vicecampion naţional în 2012 şi dublu vicecampion în 2013, dar şi piloţi cunoscuţi din Botoşani, Piatra-Neamţ şi Suceava.

Expozanţii vă aşteaptă cu multe surprize, printre care un Program Special de Drive Test, în care veţi putea testa cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie.

Evenimentul se bucură de implicarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.