Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Mega Drive Test

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 19-22 Septembrie 2013, între orele 10:00 și 18:00, Shopping City Suceava te invită la Mega Drive Test.

Expoziţie dedicată segmentului auto care îşi propune să aducă în atenţia publicului cele mai noi modele de maşini, motociclete, autoutilitare, autocamioane, echipamente şi aparatură pentru service auto, precum şi închirieri auto, şcoli de şoferi, servicii financiare şi asigurări.

Timp de patru zile, parcarea Shopping City Suceava devine locul în care pasionaţii de maşini vor beneficia de cele mai noi oferte la o gamă diversificată de piese auto şi piese de schimb. În plus, dacă vă doriţi ca maşina dumneavoastră să fie unică, la Mega Drive Test aveţi şansa de a afla care sunt ultimele tendinţe în materie de accesorii auto.

Expozanţii vă aşteaptă cu multe surprize, printre care un Program Special de Drive Test, în care veţi putea testa cele mai noi modele de maşini prezente la expoziţie. În cadrul evenimentului Mega Drive Test, sâmbătă, 21 Septembrie 2013, Asociaţia Specialiştilor Auto din România, în parteneriat cu Revista AutoTehnica organizează AutoTehnica Workshop, ce constă într-o micro-expoziţie de piese auto, scule şi echipamente pentru service auto, o întâlnire a service-urilor auto, organizată de ASAR şi o serie de conferinţe tehnice susţinute de traineri specializaţi în domeniu.

De asemenea, în cadrul evenimentului vor avea loc curse de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, campion naţional în 2011 şi vicecampion în 2012. Evenimentul se bucură de implicarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.