Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Mircea Chira – De la vis la realitate

Data
Loc
Suceava

Sâmbătă, 8 Aprilie 2017, începând cu ora 9:30, la Hotelul Bucovina Severin va avea conferința intitulată „De la vis la realitate” susținută de Mircea Chira.

Mircea Chira este antrenor în motivare, persuasiune şi leadership. Aplicând noţiunile învăţate după seminar, participanţii vor şti cum pot transforma visele şi dorinţele în obiective, având siguranţă că ideile prezentate sunt validate de o experienţă practică de business acumulată în peste 25 de ani a antreprenorului Mircea Chira.

Temele principale abordate în eveniment sunt: LEADERSHIP, PUBLIC SPEAKING, TEAM WORK și NETWORKING.

La finalul evenimentului vei şti cum să-ţi CONTROLEZI emoţiile, cum să te AUTOMOTIVEZI, cum să-ţi stabileşti obiective SMART, cum să MOTIVEZI oamenii, cum să-ţi ALEGI prietenii, cum să-ţi EFICIENTIZEZI timpul, metode de a obţine ECHILIBRUL în viaţă ta, cum să îţi învingi teamă de a vorbi în public și cum să ai o ECHIPA UNITĂ şi motivată.

Cui se adresează cursul? Vorbitorilor în public din orice domeniu, indiferent de nivelul de experienţă. Profesioniştilor în vânzări, marketing şi PR. Antreprenorilor şi investitorilor din toate tipurile de organizaţii. Liber profesioniştilor (avocaţi, medici, traineri, consultanţi din orice industrie). Celor care activează în mediul politic sau care îşi doresc o carieră politică. Tuturor celor care doresc să stăpânească mai bine domeniul vorbitului în public.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.