Orașul SUCEAVA

Împărtășește!

Implică-te! Suceava în imagini

Music Star Petru Rareș 2012

Data
Access
15 lei
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Duminică, 19 Februarie 2012, începând cu ora 17:00, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava te invită la concursul Music Star Petru Rareş.

Aflată la cea de-a treia ediţie, competiţia este destinată elevilor de la Colegiul National Petru Rareş Suceava si elevilor cu care aceştia colaborează şi va cuprinde trei secţiuni. Prima secţiune se adresează elevilor din clasele V-VIII, a doua, elevilor din clasele IX-XII – muzică vocală, iar a treia sectiune, elevilor din clasele IX-XII – muzică vocal-instrumentală. La fiecare secţiune se acordă premiile I, II şi III, trei premii speciale: un premiu de popularitate, un premiu de compoziţie, un premiu pentru cel mai valoros instrumentist şi, nu în ultimul rând, Trofeul Music Star Petru Rareş 2012 pentru cea mai bună prestaţie din concurs.


Video

Imagini video realizate de FX Studio Media.

Podium

Concurenții, împărţiţi în trei secţiuni, au interpretat câte două piese, fie una străină si una romănească, fie compoziţii proprii.

Câștigătorii au fost desemnați de juriul format din Daniel Toderaş, Lorin Preda, Crina Stroe, Ana Maria Fomin, Marius Vrînceanu, Nicolae Postolache și Andra Mărăciuc.

Secţiunea I

  • Premiul I / Medeea Soroceanu
  • Premiul II / Cezara Adam
  • Premiul III / Cristiana Morar și Teona Severin

Secţiunea II

  • Premiul I / Hrişcă Ioana Diana
  • Premiul II / Bianca Ciubotaru
  • Premiul III / Andra Matei

Secţiunea III

  • Premiul I / D’eagle
  • Premiul II / The MechaniX
  • Premiul III / Daniela Bejinariu

Premiul pentru cel mai bun instrumentist a fost câştigat de Iulian Fodor, iar premiul pentru cea mai bună compoziţie a fost acordat trupei D’eagle. Trofeul Music Star Petru Rareş 2012, oferit pentru cea mai bună prestaţie din concurs, a fost caştigat de Hrișcă Ioana Diana. Premiul de popularitate a fost acordat trupei D’eagle.

Premiile, la fel ca în anii trecuţi, au constat în instrumente muzicale, echipamente, dispozitive sau accesorii muzicale.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.