Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Muzica, între știință și artă

Data
Access
gratuit
Loc
Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera

Biblioteca Bucovinei I. G. Sbiera Suceava în parteneriat cu Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu din Suceava lansează un nou proiect cultural pentru anii 2013-2014, Muzica, între știință și artă, destinat publicului amator de muzica clasică, în special tinerilor din şcolile şi facultăţile din Bucovina care doresc să-şi perfecţioneze educaţia muzicală şi să interpreteze piese ale unor compozitori români şi străini în faţa colegilor, profesorilor şi a altor participanţi la manifestări.

Fiecare eveniment din agenda proiectului va debuta cu o prelegere pe teme muzicale sau de interferenţe între muzică, ştiinţe şi arte, susţinută de prof. Elena Istrate, de la Colegiul de Artă ”Ciprian Porumbescu”, sau de alţi invitaţi şi se va încheia cu un microrecital muzical, în prim plan fiind tineri talentaţi din judeţul Suceava.

Prima ediţie a manifestării va avea loc luni, 21 Ianuarie 2013, începând cu ora 17:30, la Sala de Artă Elena Greculesi. După prezentarea doamnei prof. Elena Istrate intitulată sugestiv Feţele Sunetului, vor susţine un microrecital patru elevi talentaţi de la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu Suceava: Nicolae Constantinescu, Giorgiana Găitan, Ramona Slab şi Eugen Toboş.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.