Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Muzică live cu T-Jazz

Data
Access
gratuit
Loc
Oscar Wilde

Joi, 17 Noiembrie 2011, începând cu ora 21:00, Oscar Wilde Suceava te invită la muzică live cu T-Jazz.

Anii ’70, ’80 și ’90.


Fotografii

Poze realizate de NiCoTyN.

Pentru a afla ultimele noutăţi din Suceava, adaugă pe Yahoo! Messenger ID-ul nostru, OrasulSUCEAVA.

Promo

Comentarii (2)

 1. Daniel

  Acum am venit de acolo, si pot sa spun cu mana pe inima ca nu a meritat timpul pierdut.
  Concertul nu a inceput la 21.00 cum ar fi trebuit, nu a inceput la 21.15, nici la 21.30, nici la 21.45, nici la 22.00; a inceput la 22.15! Locul era plin, insa doar jumatate erau atenti la ce faceau cei de pe scena.
  Trupa a fost intr-adevar buna, foarte buna defapt! Insa publicul impunea un anumit playlist, ce pentru mine a fost dezamagitor; Intrarea a fost 10 lei, si nu as fi avut nimic de reprosat daca ar fi fost mentionat in afis acest lucru. Trupa a stat pe scaune, si din spate nu se vedea nimic. Nu cred ca ar fi fost o problema sa le dea scaune de la bar, insa ar fi facut o mare diferenta.
  Per total o foarte mare dezamagire, nu pot sa recomand asa ceva nimanui. Tot ce spun eu aici nu va afecta decursul concertelor viitoare, dar doresc sa-i informez pe cei ce ar fi tentati sa mearga pentru muzica ca nu merita sub nici o forma, e o pierdere totala de timp si bani.

  Răspunde

 2. raluca

  Stimabile ,daca doresti sa informezi ar fi bine sa o faci in cunostinta de cauza.Bag de seama ca tu doar ai trecut pe acolo, nu ai inteles nimic din ceea ce se intampla si te-ai intors bosumflat acasa din moment ce ai postat acest comentariu la momentul in care concertul despre care vorbesti nu se afla nici la jumatate.Afla de la mine ca acest fapt artistic se petrece in fiecare joi de prin luna august si constituie un adevarat eveniment pentru cei care inteleg muzica in zone diferite de cea ombilicala.Daca aveai aceasta informatie ai fi stiut ca intotdeauna concertele incep la orele 22(nu stiu de ce pe afise e trecut 21)si nu ai fi pierdut din pretiosul tau timp.Cat despre muzica si prestatia artistica , este absolut de exceptie .In privinta faptului ca organizatorul a pus 10 lei intrare pe nepusa masa dupa ce atata timp a fost intrarea libera aici ar putea fi o problema.Multi au reactionat negativ,unii s-au intors din drum si au lasat locul unora din specia susnumitului ,care nu cunosteau spiritul serilor de joi de la Oscar si s-au aflat in treaba.Mi s-a parut ca biletul de intrare a viciat putin atmosfera .

  Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.