Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Nightmarion – Lansare single „Capat de drum”

Data
Access
25 lei
Loc
Art Rock Cafe Suceava

Sambata, 19 Noiembrie 2022, de la ora 20:00, Art Rock Cafe, Suceava te invită la Nightmarion – Concert lansare single „Capat de drum”.
Opening Act || Sonniah

Nightmarion – Trupa Nightmarion s-a înființat în anul 2014 în Suceava și abordează un stil cu un sound Alternative Metal.
A cântat la diferite festivaluri din țară, printre care amintim Bucovina Rock Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Zilele Nordului dar și în deschiderea unor trupe mari precum Vița de Vie, Luna Amară, Coma, Bucovina etc.

Trupa a lansat la finalul anului 2020 primul său album intitulat „Mediam Noctem”. Albumul îmbină stilul melancolic cu riff-uri antrenante de chitară alcătuind un peisaj alternativ metal.
Pe data de 4 Decembrie 2021, trupa suceveana Nightmarion a lansat piesa „Terapie”, însoțită de al doilea videoclip din cariera lor.

Trupa povestește că „Perioada pandemiei a fost una grea și pentru noi. Am simțit lipsa concertelor și a interacțiunii cu publicul din fața scenei. Din fericire, am trecut cu toții cu bine prin virus și ne-am hotărât să compunem muzică nouă.”

În prezent, componența trupei este:
– Manolache Cosmin – Tobe
– Tipa Alex – Bas
– Florea Alex – Chitara
– Lucaci Cosmin – Chitara
– Jureschi Adrian – Voce

Trupa Sonniah s-a înființat în toamna anului 2019, la inițiativa lui Justin Curalariu (voce), a lui Șerban Medvichi (chitară), a lui Alex Rusu (chitară) și a Alessiei Manolache (tobe), cu denumirea inițială Under The Burning Sky, sub care au și susținut câteva concerte, până la decizia de schimbare a numelui ce a avut loc în vara anului 2022. Între timp, trupa l-a cooptat la bass pe Andrei Plecan, definitivându-și astfel componența. La momentul actual, formația lucrează la material nou, pregătind simultan și lansarea unor single-uri.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.