Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Data
Access
35 lei
Loc
Casa de Cultură a Sindicatelor

Vineri, 19 Decembrie 2008, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Iulius Mall Suceava te invită la Noaptea Devoratorilor de Publicitate.

400 de spoturi publicitare şi 6.000 de waţi vă aşteptă pentru a vă ţine treji şi cu imaginaţia jucăuşă.

Trupa Deko cu ultimul lor show de stand up comedy, vă va stârni pofta de râs şi va anima o noapte plină de publicitate, premii şi bună dispoziţie.

Noaptea Devoratorilor de Publicitate este un show dedicat în exclusivitate amatorilor şi specialiştilor în publicitate. În noaptea celei mai lungi pauze publicitare, barierele lingvistice sunt devorate de scurtele comedii sau drame de 30 de secunde. Acestea devin inteligibile pentru fiecare, indiferent din ce colţ al lumii provin.

Condimentele internaţionale, exotice (panorama din Egipt sau Indonezia), istorice (din 1898 până în prezent) reflectă vitalitatea şi trend-urile publicităţii mondiale. Reclama franceza reprezintă doar 20% din cocktail-ul lui Jean Marie BOURSICOT. Reclame cu maşini, cu fotbal şi fotbalisti, reclame la prezervative, parodii culturale şi politice, reclame la băuturi, ţigări, parfum deci… reclame, reclame, reclame… toate necenzurate. Spectacoul trezeşte întotdeauna aplauze furtunoase şi multă voie bună.

Spectacolul NDP promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvenţională de divertisment şi care reuşeşte să creeze în permanenţă noi pasionaţi de publicitate. Îi aşteptăm pe toţi cei care identifică în persoana lor trăsături creative să devoreze meniul surprinzător al serii. În afara show-ului consacrat, condimente exotice, neaşteptate şi pline de culoare vor da nopţii savoarea pe care o merită lumea reclamei!

Intrarea: 35 lei. Elevii şi studenţii: 25 lei. Biletele se pot achiziţiona de la secretariatul Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Iulius Mall Suceava sau Librariile Alexandria Suceava.

Vino să vezi selecţia celor mai bune şi a câtorva celor mai… proaste reclame din întreaga lume. Vino să împărtăşeşti o atmosferă incendiară cu amatorii dar şi profesioniştii din publicitate. Vino la cea mai lungă pauza publicitară a anului pe care o vei savura condimentată intr-un mod deosebit de către organizatori.

Evenimentul Noaptea Devoratorilor de Publicitate este organizat de Spin Media.

Promo

Comentarii (1)

  1. creTzu

    La asta trebuie mers neaparat

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.