Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Noaptea reducerilor vedetă

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 2 Noiembrie 2013, începând cu ora 19:00, Iulius Mall Suceava te invită la Noaptea reducerilor vedetă.

Prezentatori: Buzdugan și Morar. Prezentare de modă Cătălin Botezatu. Concerte Smiley şi Anda Adam. Concurs de dans între licee, demonstraţii de hair-styling Carmen Style şi aerobic Fit For Fun. Clovnul Bobo.

Toţi cei care fac cumpărături de minimum o sută de lei sunt răsplătiţi cu dulciuri, torturi, băuturi răcoritoare, sticle de vin, bijuterii şi vouchere. În plus, pasiunea pentru shopping a cinci clienţi se va transforma, în urma extragerilor din oră în oră, în premii la modă: cinci smartphone-uri.

Iulius Mall va completa momentele de distracţie cu promoţii captivante, de până la 50%. Împătimiţii de shopping îşi vor îmbogăţi garderoba cu articole la jumătate de preţ din magazinele Dovani, Sofiaman, Valerio Studio, Tobago, Terranova, Be You, Onix, Republica şi Luxor. Oferte speciale au şi H&M (clienţii care cumpără de 150 de lei primesc 25 de lei discount) şi C&A (cumperi minimum trei articole şi primeşti 20% discount). Preţuri mai mici cu până la 30% sunt la Bigotti, Motivi, The City şi O&A, iar reduceri de până la 20% sunt valabile la Nichi Cristina Nichita, Steilmann, Janice, Junker, Motor, All Seasons, Jolidon şi Blue 63. Promoţii ispititoare sunt şi la Seroussi, Coton, Ely Alindor, America Skate şi Paolo Bertolucci. Pentru cei cu un ritm de viaţă energic, cele mai atractive articole sportive se găsesc la Intersport, cu până la 20% discount.

Ofertele Iulius Mall continuă şi pentru copii, promoţii de până la 70% fiind disponibile la Evel Mod, de până la 50% la Louise şi de până la 40% la Delia ’07. Prichindeii beneficiază de preţuri reduse cu până la 30% la Armin Kids şi cu până la 20% la DinoLand.

Şi magazinele de încălţăminte vor fi bogate în oferte, cu promoţii de 50% în Salamander şi Deichmann, 30% în Coly şi 10% în La Scarpa.

Cosmeticele de la Sephora şi Elgon vor avea reduceri care ajung până la 20%, iar magazinele Flormar şi Mystical vor avea discount-uri de 10%.

Clienţii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu reduceri de până la 50% la Splend’or şi Janette, de până la 30% la Sabrini şi de până la 20% la Agora şi Atlantis Gold.

Cumpărăturile la Valentini Bianco beneficiază de promoţii de până la jumătate din preţ, articolele Flanco sunt reduse cu 25%, iar librăria Cărtureşti oferă discounturi de până la 20%.

Iulius Mall propune oferte la fel de atractive şi la magazinele din zona food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la cele din zona serviciilor.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.