Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

O întâlnire cu tine

Data
Access
20 lei
Loc
Suceava

Joi, 23 Aprilie 2015, între orele 18:30 și 20:00, la Salzburg Caffe Suceava va avea loc evenimentul intitulat O întâlnire cu tine alături de Cristina ONOFREI.

Ești provocat să–ţi priveşti viaţa şi dintr-o altă perspectivă.

Simplu: ia o PAUZĂ! Pauza ne permite o întâlnire intimă, autentică, lipsită de judecată atât cu tine cât şi cu alţii. Un moment din viaţa ta în care să fii doar TU, să te întâlneşti cu tine şi cu alţii într-un mod neaşteptat dar précis. Să te opreşti de la viteza vieţii cotidiene, să faci ceva diferit şi relaxant, să fii autentic, creativ, prezent şi să progresezi prin aliniere, încredere şi prezentă. Să simţi că eşti TU şi să-ţi prindă aşa de bine! Să te bucuri de tine.

Pentru cine este acest eveniment: pentru antreprenori, coachi, traineri, formatori, psihologi şi pentru oricine doreşte să beneficieze de o seară relaxantă, motivantă, provocatoare de aliniere, introspecţie şi dezvoltare.

Ce vei câştiga dacă alegi să participi;

  • vei învăţa cum să îndrăzneşti să priveşti situaţiile şi provocările din viaţa ta altfel decât o faci în mod obişnuit;
  • ai posibilitatea să iei o pauză pentru a te relaxa şi pentru a te regăsi. Vei da atenţie gândurilor şi emoţiilor tale şi te vei întâlni cu tine doar pentru tine;
  • vei pleca cu un punct de vedere extins. Provocarea serii constă în a observa noi moduri şi perspective de a vedea provocările din viaţă;
  • vei comunica într-o manieră autentică, lipsită de prejudecăţi, fără frica de a fi judecat sau etichetat;
  • vei petrece un timp de calitate într-o atmosferă caldă, sigură, armonioasă, cu tine însuţi şi în faţa provocărilor tale personale.

Pentru înscrieri, click aici.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.