Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

O lume dispărută

Data
Loc
Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava

În perioada 9 Octombrie 2009 – 9 Noiembrie 2009, Muzeul de Ştiinţele Naturii Suceava te invită să vizitezi expoziţia O lume dispărută.

Scopul expoziţiei constă în valorificarea patrimoniului muzeal, educaţia publicului vizitator în vederea conservării şi protejării mediului din rezervaţiile geologice din judeţul Suceava şi din ţară.

Fără îndoială, expoziţia se constituie într-o acţiune cultural – educativă pentru toate categoriile de vizitatori, dar îndeosebi pentru tineri, cărora încercăm să le trezim interesul pentru istoria îndelungată a Pământului.

Materialul prezentat în expoziţie aparţine Colecţiei de Paleontologie a Muzeului de Ştiinţele Naturii din Suceava. Cuprinde piese de faună fosilă, amprente foliare, resturi de peşti fosili dar şi roci fosilifere, cele mai multe fiind descoperite în diferite zone din Judeţul Suceava care azi sunt importante rezervaţii paleontologice.

O parte importantă a expoziţiei este concretizată prin expunerea grafică a conţinutului ştiinţific referitor la istoria geologica a Pământului (ere, perioade, fosile, scara stratigrafica, reconstituiri de animale).

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.