Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Open Doors

Data
Access
gratuit
Loc
Suceava

Vineri, 17 Iunie 2011, începând cu ora 17:00, va avea loc evenimentul Open Doors, la Hotel Zamca Suceava, eveniment destinat să reunească cele mai importante companii din județ într-un cadru potrivit pentru a forma legături puternice între AIESEC Suceava şi mediul extern.

AIESEC Suceava va reuni cel puţin 15 companii participante, în majoritate parteneri corporate, cărora le va prezenta rezultatele proiectelor desfăşurate până în prezent şi obiectivele pe următorul mandat de conducere. Cu această ocazie, se pot lansa noi parteneriate pentru următorul an cu entităţi ce au luat decizia să susţină cea mai mare organizaţie internaţională de tineri în declanșarea unui impact pozitiv în societate.

Scopul final al evenimentului este prezentarea şi exemplificarea celor mai importante beneficii pe care AIESEC Suceava le oferă partenerilor săi, dar şi sublinierea importanţei partenerilor pentru relaţiile de beneficiu reciproc pe termen îndelungat.

În urma semnării unui contract de parteneriat, companiile vor beneficia de: poziţionarea ca şi companie deschisă la inovaţie, asocierea de imagine cu cea mai mare organizaţie de tineri din lume, distribuirea de materiale promoţionale și/sau produse ale companiei în pachetele de bun-venit ale delegaţilor conferinţelor interne și ale participanţilor la proiecte, roll-up şi/sau banner al companiei la toate conferinţele interne și evenimentele organizaţiei.

În cadrul evenimentului vor participa companii care susţin dezvoltarea şi performanţa, care vor să îşi asocieze brandul companiei cu brandul AIESEC şi sunt interesate de networking în cadrul evenimentului, alături de promovare şi vizibilitate în piaţa corporate din Suceava.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume. Activă în peste 1.700 universități din peste 107 țări și teritorii, platforma noastră internațională permite tinerilor să exploreze și să își dezvolte potențialul de leadership pentru ca apoi să aibă un impact pozitiv în societate.

În parteneriat cu domeniul business și cel educațional, AIESEC are peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea și transformarea studenților cu potențial ridicat în lideri responsabili social.


Fotografii

Poze realizate de ArTiStul.

Pentru a afla ultimele noutăţi din Suceava, adaugă pe Yahoo! Messenger ID-ul nostru, OrasulSUCEAVA.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.