Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

OpenIT

Data
Access
gratuit
Loc
Colegiul Naţional Ştefan cel Mare Suceava

În perioada 11-13 Octombrie 2010, Colegiul Naţional Ştefan cel Mare Suceava va fi gazda concursului național de informatică aplicată OpenIT.

OpenIT este concursul care încurajează iniţiativa, responsabilitatea, distribuirea rolurilor în echipă, asumarea riscului, identificarea oportunităţilor, evaluarea alternativelor, căutarea şi optimizarea soluţiilor, exersarea abilităţilor de transfer a cunoştinţelor şi competenţelor dobândite de elevi în şcoală.

Spre deosebire de alte concursuri din IT-ul românesc OpenIT vine cu o arhitectura diferită de concurs. În cadrul acestui concurs participanţii au la dispoziţie 12 ore să elaboreze o aplicaţie validă, pe care în ziua următoare o vor prezenta în faţa juriului şi a participanţilor.

Lucrarea fiind elaborată în cadrul concursului, respectând baremele oferite de către organizatorii concursului, şansele participanţilor sunt egale, departajarea lor făcându-se după originalitatea şi aptitudinile de a crea o lucrare funcţională în timpul pus la dispoziţie.

În urma evenimentului participanţii nu vor pleca doar cu o diplomă şi un premiu, ci îşi vor lărgi orizonturile, ei fiind puşi faţă în faţă cu o provocare ce o vor întâlni pe viitor într-o carieră în IT. Pe lângă informaţiile noi pe care le vor însuşi în urma seminariilor ţinute atât de specialişti în domeniu cât şi de participanţii ce au obţinut rezultate excepţionale, participanţii vor avea ocazia de a cunoaşte oameni cu aceleaşi preocupări şi pasiuni.

Astfel OpenIT este mai mult decât o simplă competiţie, pe lângă concursul propriu-zis echipa de organizatori pregăteşte pentru participanţi o serie de activităţi interesante precum Lan Party, Cocktail Party şi multe alte surprize.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. OpenIT

    Nu trebuie sa uitam de sponsorii concursului fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc : Iulius Mall Suceava, ANST, Trafic.ro, Apropo Caffe, Creactivity.ro, Netarhost, Sport Center, 4Muscle, Achan, COMODO.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.