Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Orășelul Leneș

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Turneul naţional Fii activ cu Sportacus!, demarat de Gazeta Sporturilor, continuă la Suceava.

Toţi copiii care iubesc sportul sau îndrăgesc aventurile palpitante şi personajele din filmul Orăşelul Leneş sunt aşteptaţi la Iulius Mall Suceava, în acest weekend. Spectacolele live dedicate celor mici, interactive, vor avea loc sâmbătă şi duminică, 22 şi 23 Mai 2010, începând cu ora 12:00, la KidsLand în Iulius Mall Suceava.

Sportacus şi Ştefania, protagonişti principali în filmul animat Orăşelul Leneş, vin plini de energie să înveţe copiii să aleagă un mod sănătos de viaţă şi să facă sport pentru o dezvoltare armonioasă.

Turneul naţional Fii activ cu Sportacus! a debutat la Iulius Mall Timişoara, a continuat la Iulius Mall Iaşi şi Cluj-Napoca şi face al patrulea popas în nordul ţării, la Suceava. Mii de prichindei au urmărit fermecaţi reprezentaţiile lui Sportacus şi Ştefania, care au aşteptat micii spectactori cu multe cadouri, jocuri şi surprize.

Sportacus este personajul principal al desenului animat „Orăşelul Leneş”, un supererou care are grijă de copii şi îi învaţă să trăiască sănătos şi să facă multă mişcare. Replica preferată a lui Sportacus este: Fructele şi legumele sunt bomboanele sport.

Orăşelul Leneş a ajuns deja în 500 de milioane de case din întreaga lume. Serialul este difuzat în 128 de ţări, iar îndemnul pe care îl transmite copiilor – să fie activi şi să facă alegeri sănătoase – l-a transformat într-un desen foarte popular în rândul celor mici, dar şi printre părinţi. Mesajul desenului animat este: Nimeni nu e leneş în Orăşelul Leneş, iar Sportacus îi apără pe copii de Robbie Putrezitu’, personajul viclean care pune mereu ceva la cale, dar căruia nu îi reuşesc niciodată comploturile.

Promo

Comentarii (1)

  1. Ionut

    Recomand tuturor parintilor, bunicilor,etc sa vina cu aia mici sa vada spectacolul. Am fost in Bucuresti la un mall cu o nepoata de a mea si s-a distrat de minune.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.