Orașul SUCEAVA

Dezvoltă!

Implică-te! Suceava în imagini

Pastel Tango

Data
Loc
Muzeul de Istorie Suceava

Sâmbătă, 28 Februarie 2009, începând cu ora 13:00, la Muzeul de Istorie Suceava va avea loc vernisajul expoziţiei Pastel Tango, a pictorului Konstantin UNGUREANU BOX.

Evenimentul este realizat de Asociaţia Joseph Schmidt în parteneriat cu Complexul Muzeal Bucovina şi Consiliul Judeţean Suceava.

28 Februarie 2009 » Pastel Tango

Vor fi expuse peste 100 de pasteluri, variaţiuni pe aceeaşi temă, un eveniment inedit care aduce o nouă perspectivă asupra creaţiei pictorului Konstantin UNGUREANU BOX – prima expoziţie a artistului după mai bine de 5 ani de absenţă. Evenimentul îi are ca invitaţi pe criticul Gheorghe Macarie, domnul profesor Aurel Buzincu, doamna profesor Sabina Fînaru şi baritonul Andras Chiriliuc. Un concept nou, sincretic, o expoziţie care vorbeşte altfel despre arta şi măiestria pictorului Konstantin UNGUREANU BOX… un moment în care şi îngerii iubesc tango-ul.

De ce într-o zi minunea de a fi ia sfârşit, de ce înţelegem că este minune abia când pierim, de ce o întunecăm cu neghiobiile, cu duşmăniile, cu nădejdile stupide, de ce oamenii se caută unii pe alţii în noapte şi nu se regăsesc decât ca să nu se recunoască şi să se lovească, de ce ne agăţăm cu disperare de o semnificaţie inexistentă şi ce crimă trebuie să ispăşim pentru a putea trăi în acest vid?

Eugene IONESCO
Cântăreaţa cheală

Evenimentul se înscrie în seria manifestărilor culturale pe care le desfăşoară Asociaţia Joseph Schmidt, omagiind de această dată pe unul dintre marii pictori români ai contemporaneităţii.

Manifestarea se află sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Prinţul Paul Al României.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.