Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

Pe calea succesului

Data
Access
gratuit

Luni, 3 Martie 2014, începând cu ora 18:00, la Cărtureşti Suceava va avea loc preyentarea proiectului Pe calea succesului.

În contextul în care tinerii din România nu se mai intersectează, din varii motive, cu repere morale şi valorice şi, din această cauză, nu mai disting autenticul de contrafăcut, Asociaţia Tinerilor pentru România vine în intâmpinarea lor şi derulează proiectul național Pe calea succesului.

Invitat de onoare: jurnalistul Alina Mihăescu.

Prin acest demers, ATPR şi-a propus atât să promoveze reperele de succes locale, cât şi să îi inspire pe tineri cu privire la modul în care aceştia vor cântări succesul, valoarea şi oamenii.

Având în vedere faptul că, în societatea contemporană, o mare parte dintre tineri sunt încă în procesul de idetificare a priorităților spre a-și crea un background solid, consider că un astfel de proiect vine în întâmpinarea acestora. Este important ca noi, tânăra generație, să culegem informații de calitate pe care, mai apoi, să ni le însușim în dezvoltarea noastră personală și profesională, declară Tudor Găitan, președintele Consiliului Judetean al Elevilor Suceava.

Prin acest proiect vrem să aducem realele modele ale societăţii în aceeaşi încăpere cu tinerii. Vrem să le prezentăm tinerilor că există şi alte modalităţi de a avea succes decât acele false exemple care ni se tot prezintă la televizor. Greşit s-a încetăţenit ideea că succesul merge mână în mână cu vedetismul. Avem medici de excepţie, recunoscuţi pe plan mondial, dar care nu apar zilnic la TV sau, poate, nu au apărut niciodată. Avem profesori şi oameni de cultură care au reuşit prin muncă şi dăruire, dar care nu au ajuns la urechile tinerilor. Ţara aceasta are oameni de valoare, iar tinerii trebuie să-i cunoască. Este datoria noastră să-i cunoască şi să le urmeze exemplul, declară Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.

Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în 2013, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educațional, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Consiliul Județean al Elevilor Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.