Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

PiSiCi

Data
Access
gratuit
Loc
Teatrul Municipal Matei Vișniec

Duminică, 7 Iulie 2024, de la ora 18:00, va avea loc la Teatrul Municipal ‘Matei Vișniec’ Suceava ultima reprezentație din această stagiune a spectacolului concert PiSiCi în cadrul MagicFest 1.3.

„PiSiCi” este o producție a TMMVS, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu și Bobi Dumitraş.

Un fel de alternativă parodică la Cats. O joacă muzicală în care câteva pisici îşi deapănă poveștile. La început a fost un ‘miau’, după care Pisica Dumnezeu a creat o lume dominată de pisici. În absența omului, pisicile îi iau locul, la pachet cu problemele aferente.
O bătrână obsedată de murături, un patron de fabrică de mobilă cu aspirații de politician, un rachet naiv, un câine reîncarnat în pisică, un cuplu cu probleme în căsnicie, și alte personaje pisicești îşi cântă pe rând neajunsurile sau bucuriile, în timp ce poveștile lor se întrepătrund, conectându-le într-o țesătură unică.

Bobo Burlăcianu, cunoscut și apreciat interpret și compozitor român, este cel care semnează regia spectacolului concert Pisici. Învaţă să cânte la chitară în timpul liceului și face parte din trupa de umor Patrula o, unde îl cunoaște pe Bobi Dumitraş, viitorul coleg din trupa Fără Zahăr. Între 1999 și 2004 activează în trupa de teatru Ludic, la Casa de Cultură a Studenților din Iaşi.

În 2001 înființează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia. Primul album apare în 2003 și poartă titlul Episodu’ unu: Ameninţarea faitonului. Urmează albumele Episodu’ 2 de la Dorohoi și Neamul lui Peneş Curcanul. Între 2004 și 2012 semnează, alături de Bobi, rubrica „Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde” în Suplimentul de cultură. În 2005, Fără Zahăr a câştigat Discul de Aur pentru vânzările primului disc.

Artist, compozitor și umorist, membru al trupei de muzică şi de umor Fără Zahăr, cel care a scris și versurile celor mai cunoscute piese ale formației, Bobi Dumitraş s-a născut în oraşul Dorohoi, județul Botoşani.

Simpaticul comediant, care a mai avut apariții în spectacole de stand-up, şi-a făcut curaj să se înscrie la iUmor, cunoscuta emisiune de divertisment televizată, după ce a primit încurajările prietenilor.

„PiSiCi” un spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr.
Versuri: Bobi Dumitraş, Bobo Burlăcianu
Scenografie: Bobo Burlăcianu
Ilustrații: Ana Ţăranu
Regie muzicală: Bobo Burlăcianu
Pisicile:
Horia Butnaru
Cristina Florea
Cătălin Ştefan Mîndru
Cosmin Panaite
Clara Popadiuc
Durata unui spectacol: 70 de minute

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile. După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.