Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Planeta pasionaților – târg de activități extrașcolare, la Shopping City Suceava

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 28 – 29 Septembrie 2019, Shopping City Suceava te invită la a IV-a ediție a Târgului de activități extrașcolare.

Evenimentul este dedicat copiilor de toate vârstele, dornici să descopere diverse activități de petrecere a timpului liber.

Timp de două zile, părinții și copiii vor avea ocazia de a discuta direct cu reprezentați din domenii diverse și vor putea alege împreună activitățile extrașcolare potrivite. Evenimentul va reuni, în incinta centrului comercial, cluburi sportive, cluburi de dans, centre de limbi străine, cluburi de baschet, de arte marțiale, after school sau centre educaţionale, înot, muzică, dans, pictură, public speaking și multe altele. Pe tot parcursul târgului, copiii vor fi întâmpinați de către reprezentanți cu activități demonstrative și ateliere gândite special pentru a-i ajuta pe cei mici să-și descopere pasiunea.

Nu vor lipsi din cadrul târgului nici activitățile distractive: jocuri interactive, animatori, mascote, baloane modelate și cele mai reușite sesiuni de face painting.

Duminică, 29 septembrie, începând cu ora 14.00, va avea loc un spectacol de demonstrații de karate Isshinryu susținut de Clubul Sportiv Ryukay, dar și un număr special de Capoeira, pregătit de clubul Capoeira Suceava. De asemenea, iubitorii de arte marțiale vor putea urmări un moment demonstrativ spectaculos susținut de Aikido. Un program special de dans modern ne-au pregătit cei de la Bucovina Dance Studio, iar reprezentantii Bucovina Health Club vor susține exerciții de fitness și aerobic.

În cadrul programului de demonstrații, copiii vor avea oportunitatea de a observa fiecare activitate, de a se informa și, cei mai hotărâți dintre ei, chiar de a opta pentru una dintre activitățile prezentate.

Târgul de activități extrașcolare – Planeta pasionaților are rolul de a stimula curiozitatea și interesul copiilor în diverse domenii de activități extrașcolare, care să-i disciplineze și responsabilizeze. Totodată, evenimentul le oferă părinților o multitudine de oferte educaționale care să-i ajute să facă o alegere cât mai potrivită pentru dezvoltarea intelectuală și fizică a copiilor.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.