Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Popas… în Balcic

Data
Access
gratuit
Loc
Galleria Suceava

În perioada 20-30 Septembrie 2011, Galleria Suceava te invită să vizitezi expoziția de fotografie sub genericul Popas… în Balcic.

Expoziția reunește fotografii realizate de către profesor Mihaela Calistru, profesor Crăița Petruța Buda -Niga și elevii clasei a X a J-de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Tema abordată este una ce vizeză deprinderile, frumusețea și pasiunea pentru fotografie și imortalizarea imaginilor dintr-un loc deosebit parcă uitat de vreme, dar asupra căruia patina timpului nu și-a spus cuvantul – Castelul de la Balcic şi Grădina Botanică. Elevii au dorit să aducă în ochii vizitatorilor frumusețile locului, care păstrează vie amintirea unui tărâm cândva românesc și a Reginei Maria. Îmbinarea elementelor de culoare și cu cele de istorie și arhitectură, au adus în fața privitorilor o explozie de culoare, natură și o adevărată oază de verdeață și liniște în acel loc brăzdat de mult soare și lumină.

Manifestarea este un exercițiu, fotografiile încercând să aducă cât mai aproape imaginile, culorile și pasiunea pentru fotografie. Evenimentul face parte dintr-un proiect ce vizeză mai multe activități extrașcolare desfășurate anul acesta cu eleviii clasei a X-a J de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.