Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Povestea regelui supărat pe clovn

Data
Access
7 lei
Loc
Teatrul Municipal Matei Vișniec

Luni, 20 Decembrie 2021, de la ora 18:00 Teatrul Municipal „Matei Vișniec” vă invită la spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn”, de Matei Vișniec, regia Gelu Rîșca, producție a Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”.

Spectacolul se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, fiind realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici și pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” imaginează „o lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință.” (Gelu Rîșca, regizor).

Copiii se vor bucura și de întâlnirea cu Moș Crăciun, care îi va aștepta la teatru cu mici daruri și, cu siguranță, și cei mari vor aprecia timpul petrecut împreună și se vor lăsa cuprinși de frumoasa poveste a regelui supărat pe clovn.

Teatrul pentru copii și tineret „Vasilache” Botoșani prezintă spectacolul:
Povestea regelui supărat pe clovn, de Matei Vișniec
Regia artistică și scenografia: Gelu Rîşca
Coregrafia: Victoria Bucun
Muzica: Alexandru Neș
Video design: Andrei Cozlac
Distribuția: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.