Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Preselecție Next Generation Models

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, 17 Octombrie 2009, începând cu ora 13:00, la Iulius Mall Suceava, va avea loc preselecţia pentru concursul Next Generation Models – ediţia 2009.

Next Generation Models, este un concurs de modele marca Best Models, fiind cea mai importanta campanie de scouting din ţară, care îşi propune în fiecare an să descopere tinerele talente din lumea modei.

Încă de la prima ediţie, din anul 2003, concursul naţional Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de modă de referinţă pe piaţa românească, reunind cele mai importante nume din domeniu.

Câştigătoarea ediţiei precedente, Ioana TIMOCE, din Bistriţa, a confirmat titlul obţinut de Cel mai bun tânăr model prin colaborarea cu agenţia New Madison Paris, încă de anul trecut fiind model exclusiv pentru prezentările de modă semnate Chanel.

Anul acesta scouterii Best Models vor căuta Cel mai bun tânăr model în Cluj-Napoca, Timişoara, Bistriţa, Târgu-Neamţ, Sibiu, Braşov, Suceava, Piatra-Neamţ, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.

Modelele selectate la preselecţiile din ţară vor participa la finala concursului Next Generation Models – ediţia 2009, din 30 noiembrie de la Teatrul Naţional Bucureşti – Sala Atelier, unde va fi nominalizată câştigătoarea cu titlul de Cel mai bun tânăr model al anului 2009.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.