Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Prilej de bucurie

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 6-12 Iunie 2015, Shopping City Suceava te invită la vernisajul expoziţiei intitulată Prilej de bucurie.

Concursul a fost iniţiat de către Inspectoratul Şcolar Suceava și doamna profesor învăţământ preşcolar, prof. Daniela Răileanu, în parteneriat cu Colegiul Naţional de Arte Ciprian Porumbescu Suceava, Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Ştefan cel Mare Suceava, Uniunea Artiştilor Plastici –filiala Suceava şi este organizat de cadrele didactice de la: Grădiniţa cu Program Prelungit ,,Gulliver’’ Suceava, Grădiniţa cu Program Prelungit 1-2-3 Suceava şi Grădiniţa cu Program Normal Ipoteşti.

Expoziţia cuprinde 253 de lucrări ale preşcolarilor cu vârstă cuprinse între 4-6 ani, din grupele mijlocie şi mare, din zona Suceava, realizate într-un limbaj plastic original şi tehnici de lucru diverse.

Premierea celor mai bune lucrări se va realiza în mod festiv, cu participarea preşcolarilor pictori, împreună cu părinţii şi cadrele didactice îndrumătoare, în City Gallery din incinta Shopping City Suceava, pentru a oferi tuturor un prilej de bucurie însufleţit de râsetele zglobii ale câştigătorilor.

Vernisajul expoziției va avea loc sâmbătă, 6 Iunie 2015, începând cu ora 10:00.

Evenimentul este organizat în cadrul concursului naţional de creaţie plastică pentru preşcolari intitulat Penelul Fermecat, ediţia a X- a, faza zonală.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.