Orașul SUCEAVA

Votează!

Implică-te! Suceava în imagini

Produs în Bucovina (2016)

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 30 Septembrie 2016 – 2 Octombrie 2016, la Iulius Mall Suceava va avea loc târgul de toamnă Produs în Bucovina, ediția a VIII-a.

Vizitatorii vor fi încântați cu preparate după reţete autentic româneşti, cântece şi dansuri folclorice. Ediția din acest an se desfășoară sub sloganul „Gustă din Bucovina!” și va beneficia de prezența invitaților speciali, actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru.

Amatorii de delicii culinare vor avea prilejul de a savura o varietate de produse bucovinene: preparate din carne, lactate, panificaţie şi patiserie, bere de casă, must, sucuri naturale, fructe, îngheţată, miere de albine şi produse apicole, legume şi murături. Cei care preferă bucătăria românească se vor putea delecta cu preparate la grătar sau la ceaun, însă vor avea ocazia de a descoperi și gastronomia etniilor din Bucovina. Ca și în edițiile precedente, Târgul de Toamnă „Produs în Bucovina” va include şi spectacole de muzică şi dansuri populare susținute de interpreți și formații folclorice din regiune, printre care și îndrăgitul Ansamblu Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.