Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Provocările începutului de an şcolar

Data
Access
15 / 20
Loc
Iulius Mall Suceava

Duminică, 20 Septembrie 2015, începând cu ora 12:00, Iulius Mall Suceava te invită la conferința intitulată Provocările începutului de an şcolar susținută de Irina PETREA (SuperNanny).

După succesul înregistrat cu tehnicile aplicate în emisiunile TV, precum „Supernanny”, „Copii contra părinţi” şi „Cei 7 ani de acasă”, Irina Petrea vine să le vorbească sucevenilor despre problemele ce pot apărea în perioada de tranziţie de la vacanţă la programul de studiu, mai ales la începerea unui nou ciclu şcolar, şi cum pot fi gestionate cu succes. În cadrul evenimentului va fi organizată şi o tombolă, în urma căreia trei dintre persoanele prezente vor primi cadou cartea SuperNanny, semnată de Irina Petrea, oferită de librăria Cărtureşti din Iulius Mall.

Conferinţa va cuprinde o sesiune teoretică, în care cunoscutul pshihopedagog va aborda teme de interes pentru viitorii părinţi, cei care au un preşcolar sau un elev în orice ciclu de învăţământ, dar şi pentru profesori. Cei prezenţi vor afla cum să alegi grădiniţa sau şcoala potrivită copilului tău, cum poţi combate anxietatea de separare, cum ar trebui să decurgă comunicarea între părinte şi educator, ce comportamente dificile pot apărea, argumente pentru decizia de a alege între after school şi pedagog personal, cum să prevină sau să rezolve dificultăţile de învăţare şi pe cele de integrare, cum să abordeze temele pentru acasă şi pe cele suplimentare şi multe alte aspecte folositoare. O a doua sesiune a conferinţei este una interactivă, dedicată întrebărilor şi experienţelor celor interesaţi, în care Irina Petrea le va oferi răspunsuri şi exemple din experienţa sa în educarea copiilor.

Înscrierile la conferinţa se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava, preţul unui bilet fiind în valoare de 20 de lei. Pentru cadrele didactice biletul este de 15 lei, fiindu-le oferite, la cerere, adeverinţe de participare pe care le pot include în portofoliul de formare.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.