Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Raluca ALEXANDRU – Pălării vintage

Data
Access
gratuit
Loc
Iulius Mall Suceava

În perioada 8-9 Noiembrie 2014, Iulius Mall Suceava te invită să vizitezi expoziția de pălării vintage realizată de Raluca ALEXANDRU.

Pălării vintage care cuceresc orice doamnă sau domnişoară prin rafinamentul şi delicateţea lor vor fi prezentate publicului sucevean. Spre încântarea femeilor, „Beautiful Yesterday” reuneşte 80 de pălării impresionante prin vechimea lor şi semnificaţia adusă modei internaţionale. Cea mai veche piesă este o bonetă din 1810, căreia i se alătură alte patru „bijuterii” ale secolului XIX.

Expoziţia-muzeu reuneşte o diversitate de modele, de la cele cu boruri largi şi pene de struţ reprezentând „La Belle Epoque” şi cele cu extravagante cloşuri din anii interbelici, până la pălăriile avangardiste din anii ’40 şi cele înflorate ale anilor ’50. Iubitoarele accesoriilor feminine vor descoperi piese de excepţie, care au făcut furori la vremea lor şi care sunt încă actuale. Mici sau mari, de stradă sau de ocazie, cu voalete sau pene, romantice sau excentrice, pălăriile expuse vor încânta vizitatorii cu frumuseţea, originalitatea şi unicitatea lor.

Mai mult, doritoarele vor putea proba ineditele pălării şi se vor putea fotografia cu accesoriile vintage.

Publicitate

Comentarii (1)

  1. Jonathan

    Cand putem vedea pozele facute cu probatul palariilor?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.