Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Real Estate Conferece Suceava

Data
Access
299 lei

Miercuri, 10 Mai 2023, de la ora 17:00, ONG-ului JCI (Junior Chamber International) Suceava te invită la o conferință Business Networking Event cu tematică imobiliară: Real Estate Conferece Suceava.

Astfel, pe 10 Mai 2023, peste 200 de persoane interesate de domeniul imobiliar si activitati conexe, dezvoltatori, constructori, notari, ingineri si multi altii, se aduna la Mandachi Hotel & Spa pentru a dezbate, a analiza si a intelege mai bine trendul si statusul pietei imobiliare, in contextual actual geo-politic, post-pandemic si incert.

În cadrul conferinței imobiliare ce va avea loc la Mandachi Hotel & Spa, o avem alături, în calitate de moderator al evenimentului pe doamna Carmen Fediuc – fondator al REI Evolution Suceava, firma de consultanta, si președinte al Organizatiei Femeilor Antrepreprenor – OFA UGIR Suceava.
– Profesionalismul, gandirea analitica si structurata si respectul fata de tot ce o inconjoara o caracterizează în tot ceea ce face!
– Carmen Fediuc este antreprenor de 4 ani. Este fondatorul REI Evolution Suceava prin care ofera consultanta firmelor ce doresc sa se dezvolte cu ajutorul finantarilor nerambursabile. In acest domeniu lucreaza de peste 14 ani, iar expertiza ei este apreciata la nivel local dar si regional. In subsidiar ofera si consultanta privind dezvoltarea firmelor aflate la inceput de drum.
Crede in puterea volutanriatului de a forma comunitati, motiv pentru care se implica atat in OFA UGIR Suceava cat si in activitati care au ca scop educarea actualilor sau viitorilor antreprenori .
– Crede că prin cunoaşterea de sine, prin definirea scopului şi a pasiunilor, zi de zi putem face cu plăcere orice ne propunem. Este pasionată de expeditiile montane psihologie şi dezvoltare personală şi de orice poate înfrumuseţa viaţa.
– Consideră că prin investiţia în propria persoană şi prin creşterea încrederii în sine este mult mai uşor să dăruim celor din jur, să ne implicăm în proiectele societăţii, să iubim, să fim responsabili cu deciziile luate şi să facem cu adevărat diferenţa acolo unde ne aflăm.
“Evolutia noastra este chintesenta”

Primul invitat al acestei conferinte este Marius Pislariu – consultant imobiliar in Dubai in cadrul companiei sale My Dubai Advisor si se identifica om, inventator, antreprenor, scriitor in devenire care este implicat totodata in numeroase activitati de voluntariat. El ne va vorbi despre piata imobiliara din Dubai, tendinte si investitii.

Al doilea invitat care va urca pe scena este Vatamanu Florin – spirit antreprenorial de la o varsta frageda, are in prezent propria companie de consultanta imobiliara (8imo Suceava – Imobiliare Optimizate). Subiectul ales este “Evolutia pietei imobiliare din Suceava”.

Invitatul cu numarul 3 se numeste Suditu Bogdan si vine de la Bucuresti. Este un sustinator permanent al dezvoltarii urbane si metropolitan durabile. Conferentiar Universitar al Facultatii de Geografie si Presedinte al Comisiei Tehnice de Urbanismsi coordonator al Departamentului Urbanism si Mobilitate Durabila din cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Zona Metropolitana Bucuresti si partener al Asociatiei MKBT: Make Better.

Al 4-lea invitat este Cristian Tudoreascu, analist financiar si senator JCI Bucuresti, ne va aduce o perspectiva asupra pietei din Romania versus pietei din Europa. Cat de mare e riscul unor scaderi de prerturi? Unde ne aflam in comparative cu alte orase din Europa de Est si Europa Centrala? Cum putem estima un pret mediu sustenabil pentru Suceava? Si Ce scenarii avem pentru urmatorii ani? Acestea sunt doar cateva intrebari la care vom afla raspunsul din speech-ul lui Cristi.

Ultimul invitat, dar nu cel din urma este Daniel Tudor, iar compania pe care o conduce cu mândrie, THE CONCEPT, a fost fondată în 2011 și oferă servicii de Marketing și Vânzări complet integrate pentru dezvoltatorii și investitorii imobiliari medii și mari. În afară de The Concept, ii place să contribuie la dezvoltarea industriei imobiliare și a pus bazele unui canal de youtube The Concept Podcast, un show săptămânal bine apreciat, cu invitați uimitori din industrie și dincolo de ea.

Junior Chamber International, este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, având peste 100 organizaţii international afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 5.000 comunităţi locale de pe tot globul si peste 105 ani vechime

JCI Suceava este afiliată la federaţia JCI România in JCI WorldWide, alături de încă 6 organizaţii
din întreaga ţară: JCI Bucureşti, JCI Cluj, JCI Constanţa, JCI Iaşi, JCI Târgu Mureş, JCI Timişoara,Jci Suceava

Misiunea – Junior Chamber International
JCI – Junior Chamber International este o platformă de oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii dobândesc puterea de a crea schimbări pozitive în comunitatea în care trăiesc.
În calitate de membri JCI, luăm inițiativa pentru a rezolva provocările comunităților noastre locale, ne concentrăm asupra impactului durabil la nivel local și la nivel global.
Este nevoie doar de un singur cetățean activ pentru a schimba lumea!
Fii cetățeanul activ astăzi!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.