Orașul SUCEAVA

Muncește!

Implică-te! Suceava în imagini

Regina Maria… Regina Mamă

Data
Access
gratuit
Loc
Galleria Suceava

În perioada 28 Septembrie 2012 – 4 Noiembrie 2012, Galleria Suceava te invită să vitezi expoziția de fotografie Regina Maria… Regina Mamă.

Expoziția reunește fotografii realizate de către profesor Mihaela Calistru, profesor Crăița Petruța Buda -Niga și elevii clasei a XI a J-de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Tema abordată este una ce vizează deprinderile, frumusețea și pasiunea pentru fotografie și imortalizarea imaginilor în locuri deosebite parcă uitate de vreme, dar asupra cărora patina timpului nu și-a spus cuvântul – Castelul de la Balcic şi Grădina Botanică, Castelul Bran și Castelul Peleș. Elevii au dorit să aducă în ochii vizitatorilor frumusețile locului, care păstrează vie amintirea unui tărâm cândva românesc și a Reginei Maria. Îmbinarea elementelor de culoare și cu cele de istorie și arhitectură, au adus în fața privitorilor o explozie de culoare, natură și o adevărată oază de verdeață și liniște în aceste locuri brăzdate de mult soare și lumină.

Manifestarea este un exercițiu, fotografiile încercând să aducă cât mai aproape imaginile, culorile și pasiunea pentru fotografie. Evenimentul face parte dintr-un proiect ce vizează mai multe activități extrașcolare desfășurate anul acesta cu elevii clasei a XI-a J de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.