Orașul SUCEAVA

Gândește!

Implică-te! Suceava în imagini

Rudolf a rămas la Iulius Mall pentru reduceri!

Data
Loc
Iulius Mall Suceava

Campania marilor reduceri de iarnă se va încheia la Iulius Mall Suceava abia pe 17 Ianuarie 2010.

Vestitul ren al lui Moş Crăciun nu a plecat în Laponia. Rudolf a rămas la Iulius Mall pentru reduceri! El vrea să profite de discount-urile oferite de toate magazinele la produsele de sezon, reduceri care ajung până la 80%.

Reduceri de până la 80% se găsesc la Bellissima Fashion şi Coly, iar cele de 70% la Be You, Cavaliere, Jolidon, Peacock’s, Ravioli, Sephora, Sprider Stores şi Terranova.

Discount-uri chiar şi de 60% din preţul afişat oferă Deluxe Cards, Kenvelo şi Lady in White şi de 50% Art Georgies, Bigotti, Blue Kids, Coton, Ina Design, InkArk, Intersport, Junker, La Scarpa, Leonardo, Louise, Mari-K, Massini, Meli Melo, Moa, Motivi, Motor, Nichi, Nokia, Sofiaman, Tamia by Timemode şi Valentini Bianco.

Preţurile au fost micşorate până la 40% la HV Street, Office Shoes şi Deco Center, iar la Picioru’ Gras, Rinnaldi şi Steilmann cu 30%. Divine a diminuat cu 25% costurile afişate, iar Adidas cu 25 de procente.

Rudolf găseşte la Iulius Mall Suceava şi alte oferte tentante, printre care reduceri la produse alimentare, accesorii de nuntă şi botez, ceasuri de aur, la vacanţele pe litoral, accesorii pentru telefoanele mobile, discount-uri la icoane şi produse de îngrijire, cărţi sau articole vestimentare gratis la două cumpărate. Chiar şi pentru animalele preferate, Zoomania a pregătit surprize plăcute cumpărătorilor.

Lucrurile bune se termină repede!

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.