Orașul SUCEAVA

Învață!

Implică-te! Suceava în imagini

S-a întâmplat într-o joi

Data
Access
15 lei
Loc
31 Motor’s Pub Suceava

Vineri, 16 Septembrie 2016, începând cu ora 20:00, 31 Motor’s Pub te invită la spectacolul de teatru intitulat S-a întâmplat într-o joi de Elise Wilk.

Cu Mîndru Cătălin Ștefan.

Îți mai aduci aminte? Cum era când erai adolescent? Dificilă perioadă, nu?

Totul era o dramă. Deseori te simțeai super trist. Stai în fața școlii așteptându-l pe copilul tău să iasă de la ore ? Și îți amintești. Cum era înainte ? Exact la fel.

Când o să fiu mare vreau să mă fac ce este tata! Iți amintești? Doctor, profesor, taximetrist, nu conta. Important era că îți doreai ceva foarte tare. Ce bine era să nu-ți pese de nimic. Cât de bine era când visai cu ochii deschiși, nu? Și acum?

Îți amintești cu drag de bunici, așa e? Mergi pe stradă, gândindu-te, printre clacsoane, țevi de eșapament și treceri de pietoni, ce mai ai de făcut astăzi, și în fața ta vezi un bătrân. Involuntar imaginea bunicului îți revine în minte. Te oprești și respiri.

Să-ți amintești. Ajută mult. E ca și cum, pentru câteva momente, oprești timpul. Toți avem nevoie de asta. De momente în care ne aducem aminte. Unul dintre aceste momente, este spectcolul S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O JOI. Fragmente de viață, sincere, emoționante, scrise de Elise Wilk și interpretate de Mîndru Cătălin Ștefan, care reușește printre emoții să îți readucă zâmbetul pe buze.

Înainte, totul se petrecea în ajunul a ceva. Numai că timpul trece și-ți dai seama că nu mai e nici un ajun. Și atunci, oprești timpul, și îți amintești.

S-A ÎNTÂMPLAT ÎNTR-O JOI. Un spectacol cu și despre oameni singuri, dar cu suflet.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.