Orașul SUCEAVA

Informează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Salonul Auto Bucovina şi Expo Finance 2012

Data
Access
gratuit
Loc
Shopping City Suceava

În perioada 15-17 Iunie 2012, zilnic între orele 10:00 și 18:00, Shopping City Suceava te invită la cea de a XI-a ediţie a Salonului Auto Bucovina şi a V-a ediţie a Expo Finance.

Salonul Auto Bucovina este specializat în autoturisme; autoturisme de teren; microbuze, autocare; vehicule utilitare uşoare; autocamioane; biciclete, motorete, scutere, ATV-uri; motociclete; echipamente şi accesorii pentru autovehicule, echipamente şi aparatură pentru service auto, piese şi accesorii auto; Car Audio & Security; tuning; închirieri auto; şcoli de şoferi; echipamente şi aparate pentru sport şi agrement auto şi altele.

Evenimentul se va bucura de prezenţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a Serviciului de Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi a Autorităţii Rutiere Române.

În cadrul târgului va fi organizată o tombolă, iar participanţii vor putea câştiga curse gratuite oferite de pista de karting Tokyo Drift din parcarea Shopping City Suceava şi zboruri cu planorul oferite de Aeroclubul „Grigore Baştan” Suceava.

De asemenea, pe perioada evenimentului vor avea loc sesiuni de drive test cu modelele participante la expoziţie, demonstraţii de karting şi moto, precum şi demonstraţii de drift cu Răzvan LKN Frăţianu, singurul pilot sucevean din Campionatul European de Drift King of Europe şi Campionatul Naţional de Drift şi membru fondator al Federaţiei Române de Drift.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.