Orașul SUCEAVA

Respectă!

Implică-te! Suceava în imagini

Salonul BMW Auto Rulate

Data

În perioada 21–22 Noiembrie 2008, Automobile Bavaria Group expune în parcarea Selgros Suceava 70 de maşini BMW rulate, în cadrul celei mai mari expoziţii de gen a mărcii.

Maşinile expuse în parcarea Selgros Suceava la acest final de săptămână fac parte dintr-un stoc de peste 300 de autoturisme disponibile în România. Acestea sunt atât maşini utilizate de manageri ai BMW Germania, cât şi automobile buy-back, toate în stare excelentă.

Automobilele au dotări de top, de la volan multifuncţional la sistem de navigaţie BMW. Starea excelentă a maşinilor se datorează şi utilizării reduse a acestora, pentru că numărul maxim de kilometri parcurşi nu depăşeşte 25.000. Automobilele au istoric cunoscut, ceea ce asigură clientului siguranţa unui produs de calitate premium. Mai mult, toate beneficiază de garanţia Automobile Bavaria, iar înainte de vânzare au fost verificate în 72 de puncte, conform standardelor BMW. Categoriile la care maşinile au fost examinate sunt: istorie service şi revizii tehnice, standarde optice exterior şi standarde optice interior, criterii tehnice, motor şi compartiment motor, electronică şi componente mobile, verificare finală şi documente. De asemenea, maşinile au fost testate, iar criteriile impuse de producătorul german au fost bifate fără excepţie.

Modelele expuse spre vânzare sunt dintre cele mai populare printre clienţii din România, incluzând BMW Seria 1, Seria 3, Seria 5, dar şi BMW X3 şi X5.

Preţurile sunt speciale pentru acest eveniment, iar lor li se adaugă şi o ofertă financiară atractivă. Livrarea se poate face pe loc. Reprezentanţii vânzări ai Automobile Bavaria se vor afla la dispoziţia clienţilor cu toate informaţiile necesare.

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din regiune, cu dealeri în 10 oraşe din ţară, dar şi în Germania. Compania a fost înfiinţată în 1994, la Braşov, şi de atunci s-a extins deschizând reprezentanţe BMW în majoritatea marilor oraşe din ţară. De 3 ani consecutiv, Automobile Bavaria domină vânzările auto premium din România, cu cel mai mare volum de maşini livrate.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.