Orașul SUCEAVA

Fii tu primul!

Implică-te! Suceava în imagini

Săptămâna Europeană a Tineretului – ediția a XIII-a

Data
Access
gratuit
Loc
Suceava

În perioada 9-11 Mai 2013, Fundația Ana Suceava şi Primăria Muncipiului Suceava te invită la Săptămâna Europeană a Tineretului, ediția a XIII-a.

Program

joi, 9 Mai 2013

 • ora 20:00, Del’Iri Pub Suceava
  Ziua Europei – Valori Sucevene – Valori Europene – spectacol. Dialog peste generații între artiștii suceveni. Un moment artistic purtând o încarcatură valorică și culturală puternică și cu mesaj motivațional pentru tânăra generație și oaspeții din străinătate. Dialogul cultural și activitățile artistice sunt lucruri care ne unesc și fac comunitatea în care trăim un mediu propice pentru dezvoltare și progres. Printre invitații ce vor oferi momente artistice se numără Odyssey, Artis Band, Cristian Munteanu și Edi Hanuseac. De asemenea, seara va fi marcată și cu o prezentare de artă vestimentară cu tema Europa.

vineri, 10 Mai 2013

 • ora 11:00, Centrul de Promovare a Tradițiilor Populare Suceava
  Valori Românești – Valori Europene; Centrul de tineret – Estul întâlneşte Vestul la Suceava (seminar). Chiar dacă România are ceva timp de când a devenit membru cu drepturi depline în Uniunea Europeana, actualitatea valorilor culturale naționale în contextul dispariției frontierelor nu s-a diminuat. Seminarul își propune stabilirea bazelor și discutarea obiectivelor unui viitor Centru de training pentru Tineret în care să se pregătească tineri din țări aparținând Uniunii Europene și din Estul Europei, în vederea atragerii de fonduri pentru proiecte realizate în parteneriat. Centrul va permite tinerilor din Vest și Est să discute și să propună soluții la problemele actuale ce vizează ambele părți.
 • ora 16:00, Del’Iri Pub Suceava
  European Pizza Party. Eveniment deja devenit tradiție, acesta poartă o semnificație deosebită în contextul creării unei atmosferi propice pentru stabilirea unor relații de lungă durată dintre diferiți reprezentanți ai comunității. Aceasta activitate este de fapt o acțiune de cunoaștere între reprezentanții administrației județene, mass-media și tinerii din județul Suceava. Se vor organiza echipe mixte care vor lucra împreună pentru a realiza anumite produse tematice.

sâmbătă, 11 Mai 2013

 • ora 11:00, Centrul de Promovare a Tradițiilor Populare Suceava
  Centrul de Training pentru Tineret – Estul întâlneşte Vestul la Suceava – seminar. România și întreaga Uniune Europeană întâmpină mai multe dificultăți atât pe plan economic, cât și pe plan social. Experiența acumulată în urma soluționării problemelor apărute este unul dintre factorii ce stimuleaza dialogul dintre țările din Uniunea Europeană și țările care au drept scop al politicii lor externe aderarea la modelul EU. Tineretul este un important mijloc de influențare al modului în care acest dialog evoluează, iar pentru ca dialogul sa aibă continuitate Suceava este o oportunitate unde Vestul și Estul se întâlnesc, bazându-se pe tradiția legaturilor cu ONG-uri din Est și pe dorița acestora de a fi partenere în proiecte cu cele din Vestul Europei.
 • ora 20:00, La Fierărie Talcioc Cultural Suceava
  Seara Valorilor Sucevene. Spectacol realizat de tineri artiști suceveni care s-au remarcat în diferite genuri: muzică ușoară, rock, dans, prezentare de modă pentru tineret. Printre invitații ce vor oferi momente artistice se numără: Marius Alexandru ALUNCĂRIȚE (chitară) (Trupa 9), Teodora BOTEZ, (voce) (Trupa 9), OKRA, Electro Dance Generation / DJ Vlado şi Raluca Chiseliță. Evenimentul va fi marcat și de o demonstrație de dans sportiv și o prezentare de modă pentru tineret semnată Cristian Câtea.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.