Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Săptămâna PSI

Data
Access
gratuit

În perioada 22-28 Aprilie 2013, Cărturești Suceava te invită la Săptămâna PSI.

Vrei să-ţi faci viaţa mai uşoară alături de persoanele dificile? Te întrebi cum poţi împrospăta relaţia de cuplu sau de ce are nevoie mai întâi de toate copilul tău? Doreşti să ieşi din rutina zilnică şi să simţti că faci ceva şi pentru tine? Un dram de curiozitate, o inducţie hipnotică, o recadrare cognitivă ori o poveste vindecătoare te-ar putea repune pe calea cea bună – iar acestea sunt doar o parte din propunerile psihologilor invitaţi.

Află de la psihoterapeuţi şi profesori universitari din opt oraşe din ţară tot ce voiai să ştii despre ce este şi ce nu este psihoterapia: cât e sfătuire şi cât e protocol; cât e ştiinţă şi cât e credinţă; cât e diagnostic pus la rece şi cât e înţelegere caldă şi umană.

Despre fericire şi moştenirea psihică de peste generaţii, despre anorexie şi hipnoză, despre atacul de panică şi iubirea pe internet, vei putea descoperi mai multe la Săptămâna PSI, eveniment organizat de Editura Trei şi găzduit de Librăriile Cărtureşti în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Braşov, Arad, Constanţa şi Suceava

Te aşteaptă psihologi, specialişti din orientări diverse şi o reducere de 25% la cărţile de psihologie de la Editura Trei (reducere valabilă în toată săptămâna şi în întreaga reţea a Cărtureştilor).

Program

marți, 23 Aprilie 2013

  • ora 18:00
    Relații de familie și transmitere generațională. Carte recomandată: Arta de a fauri oameni de V. Satir. Invitat: Cristina Onofrei.

vineri, 26 Aprilie 2013

  • ora 18:30
    Poţi să rămâi curios şi după anii magici ai copilariei? Cărţi recomandate: Anii magici de Selma H. Fraiberg și Curios? Descoperă ingredientul care-ți lipsește pentru o viață linistita de Todd Kashdan. Invitat: Liliana Bujor.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.