Orașul SUCEAVA

Fii unic!

Implică-te! Suceava în imagini

Scurtă călătorie în labirintul emoțional

Data
Access
gratuit

Vineri, 21 August 2020, de la ora 17:00, respectiv ora 20:00 Asociaţia Creativities în parteneriat cu Asociația Hope 4 Humanity vă invită în Zona de Agrement Tătărași la Scurtă călătorie în labirintul emoțional cu Ecaterina Canila.

DESPRE CE?
Experimentăm zilnic o multitudine de stări emoționale, iar asta ne influențează (mai mult decât credem) acțiunile, modul de a fi, productivitatea, relațiile etc. De aceea, inteligența emoțională este o parte esențială din tabloul holistic al unei vieți armonioase. Unii consideră că este abilitatea secolului 21, cel mai important factor determinant al succesului profesional și personal: studiile arată că persoanele cu un nivel ridicat al inteligenței emoționale au o sănătate mentală mai bună, performanțe profesionale ridicate, abilități de conducere (leadership) și relații mai armonioase.

Despre emoții se pot spune multe, însă noi te invităm alături de noi într-o scurtă călătorie în interior, unde vom aborda într-un mod holistic și experiențial (prin exerciții practice) labirintul emoțional. Ne vom da voie să explorăm emoțiile, să le simțim, poate chiar să aducem mai multă prezență, înțelegere și acceptare în relația cu ele.

CU CINE?
În aceasta călătorie, ne va fi ghid Ecaterina Canila, creator de stări de bine și facilitator de experiențe de creștere (formator și consilier dezvoltare personală), un spirit curios, pasionat de evoluție, care iubește oamenii și să le fie sprijin în călătoria către esența din interior.

Această întâlnire este organizată de Asociaţia Creativities în parteneriat cu Asociația Hope 4 Humanity, în cadrul proiectului „ARTA sănătății” – un proiect de informare și conștientizare a tinerilor (14-35 ani) asupra adoptării importanței unui stil de viață sănătos. Proiectul este finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

CU CE?
Vă rugăm să aduceți în bagaj un izopren/o pătură, o pereche de căști și un dispozitiv de pe care să puneți muzică (un telefon e perfect), multă voie bună și poftă de (auto)cunoaștere. De restul ne ocupăm noi 😊

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.