Orașul SUCEAVA

Distrează-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Seara de poezie

Data
Access
gratuit

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, începând cu ora 16.00, Casa de Poezie Light of ink vă invită la Seara de Poezie 4 (serie nouă), organizată la MEFI CAFE – Mandachi Hotel & Spa.

Invitații Serii sunt poetul Ioan MATEICIUC & poeta Ioana TĂTĂRUȘANU.
Moderatorii Serii sunt Antonia MIHĂILESCU și Vlad SIBECHI.

Moderatorii vor dialoga cu Ioan MATEICIUC despre volumul de poezii „anchilopoetica” (ilustrații de Ioniță Benea; prefață de Simona Modreanu, prezentare pe coperta a 4-a: Liviu Antonesei, cuvânt însoțitor pe coperta interioară: Andrei C. Șerban; redactor de carte: Gabriel Cheșcu), apărut în 2020 la Alexandria Publishing House. https://www.librariilealexandria.ro/ioan-mateiciuc
Ioana TĂTĂRUȘANU debutează la Seara de Poezie.

Ioan Mateiciuc (n. 1986, Siret) a studiat Filosofie aplicată și Management cultural la Universitatea „Al. I. Cuza” Iasi. Este director la Centrul Cultural “Mihai Teliman” din Siret. A debutat în anul 2010, în volumul colectiv “Antologia vinovatelor plăceri” la Festivalul Artelor din București. A publicat în 2012 volumul de poeme “open de dor” (Alexandria Publishing House), distins cu Premiul pentru debut al Societății Scriitorilor Bucovineni. În anul 2015 este inclus în antologia de poezie “Ziduri între vii” a clubului de lectură Zero+ de la Iași, iar în anul 2019 editează antologia de poeme “Zece ani” în cadrul festivalului de atitudine culturală Folkever.
Ioana TĂTĂRUȘANU (n. 2001, Iași) este studentă în anul I la Facultatea de Litere din București. În liceu, a fost redactor-șef al revistei Alecart. A participat la festivalurile Poets in Transylvania și Poezia e la Bistrița (ca jurnalist cultural). A citit poezie la Institutul Blecher și cenaclul Junimea din Iași. Publică, de asemenea, cronică literară în paginile revistelor de profil.

Evenimentul respectă protocolul Covid-19: mască, gel dezinfectant, distanțare socială.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.