Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Seara de Poezie

Data
Access
gratuit
Loc
Colegiul Naţional Petru Rareş Suceava

Vineri, 1 aprilie 2022, ora 16.00 Casa de Poezie Light of ink, Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava & Villa Alice vă invită la Seara de Poezie 3, la întâlnirea cu poetul Andrei ZBÎRNEA & poeta Amalia MAYER.

Evenimentul va avea loc în Aula Colegiului Național “Petru Rareș” (Strada Mihai Viteazu 24, Suceava)

Moderatorii Serii sunt Gheorghe CÎRSTIAN și Vlad SIBECHI.

Moderatorii vor dialoga cu poetul Andrei ZBÎRNEA despre volumul nick cave@bergen, apărut în 2021 la Casa de Pariuri Literare, la categoria Ediții sonore. Poezie, colecția Mornin’ Poets (editor: Cristian Cosma; texte de prezentare pe coperta a IV-a: Florentin Popa, Diana Geacăr, Andrei Crăciun; ilustrații: Andra Berilă).

Andrei ZBÎRNEA. Născut în ’86 în Urziceni, dar adoptat în (stil mafiot la fel ca-n) ’98 de Berceni. Jurnalist, copywriter, câteodată poet. Om bun la toate la Atelierul Mornin’ Poets. Speră ca într-o bună zi să poată scrie și proză (momentul e destul de aproape). Coordonator al proiectului de recenzii Kooperativa Poetică de pe site-ul citestema.ro. A participat la FILIT 2019 (Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași) și la Poezia e la Bistrița 2021. A fost tradus în limbile cehă, daneză, maghiară, engleză și franceză. FAN al echipei Borussia Dortmund și al serialului The Office (versiunea din State). Cărți publicate: Rock în Praga (Herg Benet, 2011); #kazim (contemporani cu primăvara arabă) (Herg Benet, 2014); Turneul celor Cinci Națiuni (frACTalia, 2017); Pink Pong (alături de Claus Ankersen, frACTalia, 2019); nick cave@bergen (Casa de pariuri literare, 2021).

Amalia MAYER. Născută în 2005 în Fălticeni. Este elevă în clasa a 10-a la Colegiul Național Petru Rareș. Membră a Casei de Poezie Light of ink. A publicat poezie pe poeticstand.ro & în Suplimentul de Poezie L.ink. Andreea debutează la Seara de Poezie.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.