Orașul SUCEAVA

Implică-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Sedimente și vibrații

Data
Loc
Muzeul de Istorie Suceava

În perioada 2-30 Septembrie 2016, Muzeul de Istorie te invită să vizitezi expoziția de artă plastică abstractă intitulată Sedimente și vibrații aparținând artiștilor Władysław Kubień și George Ostafi.

Expoziția cuprinde 61 de tablouri pictate în ulei pe pânză, de diverse dimensiuni, majoritatea medii și mari, ale ambilor artiști și opt sculpturi în metal și lemn, aparținând artistului Władysław Kubień.

Władysław Kubień , profesor de limba polonă în Český Těšín, este un vechi prieten al Bucovinei, activând în cadrul școlilor de vară organizate aici de Dom Polski Suceava.

George Ostafi, muzeograf la Muzeul Bucovinei este un artist cunoscut în Suceava, implicat mult în activitățile comunității polone din județul Suceava.

George Ostafi și Władysław Kubień au început colaborarea lor artistică din anul 2007, când au itinerat în patru țări proiectul lor „24 de metri pătrați”, ei fiind atrași unul față de altul prin modul asemănător de a aborda artele vizuale, simțindu-se în același timp aparținători ai aceluiași spațiu central european, cisleithanic și carpatic.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 2 Septembrie 2016, începând cu ora 17:00.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.