Orașul SUCEAVA

Exprimă-te!

Implică-te! Suceava în imagini

Ședința Cenaclului literar județean Săgetătorul

Data
Access
gratuit
Loc
Colegiul Naţional Petru Rareş Suceava

Sâmbătă, 12 Februarie, începând cu ora 11:00, în aula Colegiului Național Petru Rareș Suceava, Cenaclul literar județean al liceenilor Săgetătorul organizează o nouă ședință.

Din program: lectură din creația proprie a poetei Ana-Maria Lupașcu (câștigătoare a unor importante premii la concursuri literare), prezentarea a două valoroase volume de poezii: Lucrări în verde, de Simona Popescu (Cartea Românescă, 2006), respectiv Floarea de menghină, de Svetlana Cârstean (Cartea Românescă, 2008), propunerea unei dezbateri cu tema Concursurile literare – cui prodest?.

Moderatoarea ședinței este doamna Andreea Șandru, profesoară la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu, coordonatoarea proiectului cultural Biblioteca lui Eminescu. Cenaclul este coordonat de profesorul Gheorghe Cîrstian de la Colegiul Național Petru Rareș și își desfășoară ședințele sub îndrumarea insp. șc. Eleonora Bulboacă de la ISJ Suceava.

Sunt așteptați să participe elevi din toate liceele județului Suceava, creatori sau doar iubitori de literatură. Pot participa, de asemenea, și studenții creatori din Universitatea Ștefan cel Mare Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.