Orașul SUCEAVA

Creează!

Implică-te! Suceava în imagini

Ședința Cenaclului literar județean Săgetătorul

Data
Access
gratuit
Loc
Colegiul Naţional Petru Rareş Suceava

Cenaclul literar județean al liceenilor Săgetătorul organizează, sâmbătă, 22 Ianuarie 2011, începând cu ora 11:00, în aula Colegiului Național Petru Rareș Suceava, prima ședință din 2011.

Din program: lectură din creația proprie a poetei Deniz Otay (laureată a unor importante concursuri literare), prezentarea revistei de atitudine culturală ALECART (proiect cultural vast, un parteneriat între Iași și Suceava, pe relația preuniversitar-universitar), propunerea și dezbaterea unui posibil Top al cărților de literatură apărute în 2010. Moderatorul ședinței este proaspătul profesor Vlad Sibechi, poet și publicist, câștigătorul Marelui Premiu al ediției din 2010 a Concursului Național de Poezie Nicolae Labiș.

Cenaclul este coordonat de profesorul Gheorghe Cîrstian de la Colegiul Național Petru Rareș Suceava și își desfășoară ședințele sub îndrumarea insp. șc. Nora Bulboacă de la ISJ Suceava.

Sunt așteptați să participe elevi din toate liceele județului Suceava, creatori sau doar iubitori de literatură. Pot participa, de asemenea, și studenții creatori din Universitatea Ștefan cel Mare Suceava.

Publicitate

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.