Orașul SUCEAVA

Ascultă!

Implică-te! Suceava în imagini

Sinestezii francofone

Data
Access
gratuit
Loc
Casa Prieteniei

Miercuri, 18 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, Casa Prieteniei Suceava te invită la evenimentul intitulat Sinestezii francofone.

Inițial, evenimentul propus a fost conceput ca o acţiune sinestezică ce îmbină armonios, ludic, vesel, toate artele, reprezentate prin elevii francofoni și francofili din cele trei licee partenere, Colegiul Național Petru Rareș, Colegiul Național Mihai Eminescu și Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu din municipiul Suceava.

Ca urmare a atentatelor care au avut loc pe 13 noiembrie în Paris, activitatea de miercuri va aborda diferit tema propusă, devenind prilej pentru a milita prin artă împotriva violenței, prejudecăților rasiale, religioase … chiar muzicale care au avut consecințe atât de tragice.

Programul va propune: prezentarea unei expoziții de afișe împotriva violenței, luări de poziție observate în comunitataea virtuală în favoarea solidarității franco-române, momente artistice cu mesaje de promovare a principiilor, valorilor umane fundamentale, flagrant încălcate atât în Franţa cât şi în România.

Promo

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.